Pobednička ekipa (foto: Poslovni fakultet)
Pobednička ekipa (foto: Poslovni fakultet)
27.10.2014, 08:42

Gradski reli na stranim jezicima

č: | fb:

Najsupešnija na ovogodišnjem Gradskom reliju je bila ekipa koju su činili Jovica Moilošević iz Tehničke škole, Miloš Živković iz Medicinske, Milica Nikolić iz Gimnazije, Anđela Mališić i Miloš Milošević sa Poslovnog fakulteta. Oni su ostvarili najviše poena stečenih tačnim odgovorima i brzinom završetka trke, i za nagradu su dobili majice sa logom - "potraga za znanjem".

Da je moguće sticati nove prijatelje i družiti se dok se uči i to na ulicama našeg grada je dokazano organizacijom još jednog Gradskog relija na stranim jezicima. Nekoliko desetina mladih okupilo se u deset timova kako bi zajednički rešavajući zagonetke postavljene na tri strana jezika upoznali različite lokacij kulturno-istorijskog i prirodnog značaja u našem gradu.

Učenici Ttehničke, Poljoprivredne, Medicinske škole i Gimnazije u timovima sa studentima Poslovnog fakulteta Valjevo su se, kroz Gradski reli, družili, učili, upoznavali grad, razvijali snalažljivost, analitičko i kritičko razmišljanje, ali i timski duh u radu sa drugim mladima koje su tek upoznali.

Učesnici Gradskog relija

Učesnici Gradskog relija (Foto: Poslovni fakultet)

Članovi organizacionog tima iz udruženja „Zeleni trag“ sačinjenog od uspešnih mladih ljudi poteklih sa Poslovnog fakulteta Valjevo, koji su posvećeni primeni koncepcije održivog razvoja u našoj zajednici već imaju planove za budućnost. Bez finansijske podrške Grada Valjeva, srednjih škola, Poslovnog fakulteta, brojnih organizacija koje su bile kontrolne tačke na reliju ovaj projekat ne bi bilo moguće sprovesti sa ovakvim uspehom. Njihova volja i spremnost da podrže mlade u našem gradu u želji da uče i saznaju na drugačiji način i da se međusobno povezuju i druže predstavlja vetar u leđa za nove ideje i projekte.

 Udruženje "Zeleni trag"

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 37 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara