Pobednička ekipa (foto: Poslovni fakultet)
Pobednička ekipa (foto: Poslovni fakultet)
27.10.2014, 08:42

Gradski reli na stranim jezicima

č: | fb:

Najsupešnija na ovogodišnjem Gradskom reliju je bila ekipa koju su činili Jovica Moilošević iz Tehničke škole, Miloš Živković iz Medicinske, Milica Nikolić iz Gimnazije, Anđela Mališić i Miloš Milošević sa Poslovnog fakulteta. Oni su ostvarili najviše poena stečenih tačnim odgovorima i brzinom završetka trke, i za nagradu su dobili majice sa logom - "potraga za znanjem".

Da je moguće sticati nove prijatelje i družiti se dok se uči i to na ulicama našeg grada je dokazano organizacijom još jednog Gradskog relija na stranim jezicima. Nekoliko desetina mladih okupilo se u deset timova kako bi zajednički rešavajući zagonetke postavljene na tri strana jezika upoznali različite lokacij kulturno-istorijskog i prirodnog značaja u našem gradu.

Učenici Ttehničke, Poljoprivredne, Medicinske škole i Gimnazije u timovima sa studentima Poslovnog fakulteta Valjevo su se, kroz Gradski reli, družili, učili, upoznavali grad, razvijali snalažljivost, analitičko i kritičko razmišljanje, ali i timski duh u radu sa drugim mladima koje su tek upoznali.

Učesnici Gradskog relija

Učesnici Gradskog relija (Foto: Poslovni fakultet)

Članovi organizacionog tima iz udruženja „Zeleni trag“ sačinjenog od uspešnih mladih ljudi poteklih sa Poslovnog fakulteta Valjevo, koji su posvećeni primeni koncepcije održivog razvoja u našoj zajednici već imaju planove za budućnost. Bez finansijske podrške Grada Valjeva, srednjih škola, Poslovnog fakulteta, brojnih organizacija koje su bile kontrolne tačke na reliju ovaj projekat ne bi bilo moguće sprovesti sa ovakvim uspehom. Njihova volja i spremnost da podrže mlade u našem gradu u želji da uče i saznaju na drugačiji način i da se međusobno povezuju i druže predstavlja vetar u leđa za nove ideje i projekte.

 Udruženje "Zeleni trag"

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 15 sati 1 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".