Kovački centar (foto: Kolubarske.rs)
Kovački centar (foto: Kolubarske.rs)
08.11.2014, 12:07

Poginuo radnik Krušika

č: | fb:

Jedan radnik valjevskog Krušika poginuo je na radnom mestu, potvrđeno je danas Kolubarskim.rs u policiji i Osnovnom tužilaštvu. Posolovođa u Kovačkom centru Risto Ostojić (57) zadobio je sinoć oko 19.00 sati teške telesne povrede dok je na presi radio na otkivku košuljice mine. Materijal je eksplodirao pod pritiskom i naneo mu povrede ruke i grudnog koša.

Ostojić je podlegao povredama prošle noći oko 23.00 sata u bolnici, gde je bio smešten posle nesreće. Uviđaj su obavili policija i zamenik osnovnog tužioca, a obdukcija i dodatne istražne radnje utvrdiće uzrok smrti i okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, Ostojić je u momentu nesreće bio sam na radnom mestu u vreme večere ostalih zaposlenih. Pokušao je da promeni deo na presi, a prilikom njegovog izbijanja taj deo je izleteo i teško ga povredio.

Moderan Kovački centar zajednički su izgradili Krušik i JP Jugoimport SDPR za potrebe vojne industrije Srbije.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 14 sati 57 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 34 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara