Predstavljanje novog spota (foto: Đorđe Đoković)
Predstavljanje novog spota (foto: Đorđe Đoković)
10.12.2014, 14:01

Spot „Kad te probude“ sniman i u Valjevu

č: | fb:

Spot za pesmu „Kad te probude“, koji je najvećim delom snimljen u Tešnjaru, Neverne bebe su juče promovisale u Valjevu, čini se sa posebnim zadovoljstvom, koje je višestruko. Snimajući spot u rodnom gradu, u produkciji valjevske agencije „ASmedija“, i uz podršku Valjevske pivare, promovišući Valjevsko pivo, Neverne bebe su pokazale svoju privrženost i odnos prema Valjevu.

„Posle 20 godina karijere ostali smo privrženi svom rodnom gradu. I dok se bavimo karijerom nikada ne ostavljamo po strani i nikada ne zaboravljamo ono što nam je suštinski bitno, a to je odakle smo, ko smo, šta smo i šta nosimo u sebi“, kaže Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba.

 

Neverne bebe

Neverne bebe (Foto: Đorđe Đoković)

Spot za pesmu „Kad te probude“ je, kaže Đurđević, jedan logičan nastavak svega onoga što je bend do sada radio. On podseća da je spot za pesmu „Gde ima nas“ snimljen na Gradcu 2007. godine, potom je, prošle godine, za „Sudnji dan“ izabrana Petnička pećinia, tako da je snimanje spota „Kad te probude“, koji je sniman u Tešnjaru, na prostoru kod spomenika Stevanu Filipoviću i u Domu vojske, gde su Bebe održale humanitarni koncert, najlogičniji nastavak „da pokažemo koliko volimo ovaj grad!“

„Ideja da kroz najnoviji spot promovišemo Valjevo, upravo je i krenula od tog humanitarnog koncerta u Domu vojske za poplvljena područja. Kreativni ljudi iz agencije ASmedija su mi predložili da taj koncert snimimo, da bude dokument, pečat jednog vremena ili kritičnog trenutka u kome smo se svi zajedno našli. Istovremeno imali smo u nekoliko gradova u Srbiji i inostranstvu odlične i izuzetno posećene koncerte, tako da smo ubacivali i kadrove sa tih koncerata, koji na neki način oslikavaju 20, i to uspešnih, godina Nevernih beba“, objašnjava Đurđević.

Milan Đurđević i Slavica Tomašević

Milan Đurđević i Slavica Tomašević (Foto: Đorđe Đoković)

Komercijalna direktorka „Valjevske pivare“ Slavica Tomašević kaže da je ovo značajna saradnja dva valjevska brenda. „Bitno nam je da se u regionu i van zemlje, zajedno sa ovakvom grupom, kakva je Neverne bebe, promoviše Valjevsko pivo, koje ima kvalitet i tradiciju, i da zajedno promovišemo Valjevo”, kaže Tomašević i dodaje da je važno biti prisutan i na koncertima popularne grupe, koja ima mlađu publiku.

"Valjevo doživljavamo kao naš grad", rekle su Tijana i Jelena zahvaliviši se AS mediji na odlično i profesionbalno urađenom spotu. „Valjevo nam uvek pruža inspirativnu energiju”, poručile su vokali Nevernih beba..

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 2 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...