Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
12.12.2014, 20:25

U ovoj godini uhapšeno 30 dilera

č: | fb:

Valjevska policija je uhapsila D. Đ. (1980)  i M. Ć. (1981) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju policije prilikom pretresa stana kod osumnjičenog D. Đ. je pronađeno oko 173 grama praškaste materije svetlo braon boje za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin, zapakovanu u više kesica različitih veličina. Kod njega je pronađena digitalna vagica za precizno merenje, metalne makaze, plastična kašičica, više celih i isečenih kesa, osam mobilnih telefona sa nekoliko kartica različitih operatera i  70.800 dinara.  Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Valjevska policija je od početka godine uhapsila 30 osoba, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Zaplenjeno je oko osam kilograma opojne droge marihuane, kao i  više od 1,8 kilograma opojnih droga heroin, amfetamin i kokain. Protiv 69 lica  podneto je 58 krivičnih prijava zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela u vezi sa   neovlašćenom proizvodnjom, prodajom  i posedovanjem opojnih droga, saopštila jedanas valjevska policija.

 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...