Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
12.12.2014, 20:25

U ovoj godini uhapšeno 30 dilera

č: | fb:

Valjevska policija je uhapsila D. Đ. (1980)  i M. Ć. (1981) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju policije prilikom pretresa stana kod osumnjičenog D. Đ. je pronađeno oko 173 grama praškaste materije svetlo braon boje za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin, zapakovanu u više kesica različitih veličina. Kod njega je pronađena digitalna vagica za precizno merenje, metalne makaze, plastična kašičica, više celih i isečenih kesa, osam mobilnih telefona sa nekoliko kartica različitih operatera i  70.800 dinara.  Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Valjevska policija je od početka godine uhapsila 30 osoba, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Zaplenjeno je oko osam kilograma opojne droge marihuane, kao i  više od 1,8 kilograma opojnih droga heroin, amfetamin i kokain. Protiv 69 lica  podneto je 58 krivičnih prijava zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela u vezi sa   neovlašćenom proizvodnjom, prodajom  i posedovanjem opojnih droga, saopštila jedanas valjevska policija.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 18 sati 23 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 21 sati 12 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.