Stanko Terzić (foto: Đorđe Đoković)
Stanko Terzić (foto: Đorđe Đoković)
24.12.2014, 13:29

Čestitka gradonačelnika Valjeva

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić uputio je čestitku Valjevcima katoličke veroispovesti, Župi Svete Obitelji i župniku Gžegožu Hudeku, povodom sutrašnjeg praznika Božića, koji proslavlja Katolička crkva. U čestitki se između ostalog kaže da je Valjevo primer dobre saradnje verskih zajednica i lokalne vlasti, kao i da će u godini koja dolazi, zajednički raditi na unapređenju položaja naših sugrađana.

“Zahvalni zbog dosadašnje nesebične pomoći Vaše zajednice u svim nevoljama koje su protekle godine snašle naš grad, sa nadom gledamo u godinu koja dolazi, verujući da će to biti godina napretka, sloge i mira! Uz želje za dobrim zdravljem, upućujem radostan pozdrav – Mir Božji, Hristos se rodi”, kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva.

 

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 18 sati 27 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 22 sati 4 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 19 sati 7 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.