Gradonačelnik Stanko Terzić pozdravlja mališane (foto: Đorđe Đoković)
Gradonačelnik Stanko Terzić pozdravlja mališane (foto: Đorđe Đoković)
30.12.2014, 14:28

Paketići za decu iz hraniteljskih porodica

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić danas je deci iz hraniteljskih porodica uručio paketiće, koji će doprineti da lepše dočekaju Novu Godinu. Gradonačelnik je deci poželeo, pre svega da budu dobri đaci i da postanu dobri ljudi. „Mi ćemo se truditi da vam u narednom periodu pomažemo, u granicama naših mogućnosti“, poručio je Terzić.

On je podsetio da Grad Valjevo čini ogromne napore da pomogne socijalno ugroženim sugrađanima, a među njima su i hraniteljske porodice. „Pre svega želim da se zahvalim  hraniteljima što brinu o deci uz molubu da budu nežni, dobri i pažljivi, i da pokušaju da nadomeste ono što deci najviše nedostaje, a to je roditeljska ljubav i briga“, rekao je gradoančelnik uručujući novogodišnje paketiće za 32-oje dece iz hraniteljskih porodica. Deca, osim paketićima, u kojima, kako ushićeno primeti jedan mališan, „ima i igračka“, radovala su se i klovnovima koji su se igrali i družili sa njima u holu Centra za kulturu.

Predstava

Predstava (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 sati 24 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...