Kuća istraživača (foto: Đorđe Đoković)
Kuća istraživača (foto: Đorđe Đoković)
04.01.2015, 14:18

,,101 problem Valjeva'' – kako ih rešiti

č: | fb:

Članovi grupe za Društvene nauke Društva istraživača ,,Vladimir Mandić Manda’’ započeli su projekat pod nazivom ,,101 problem Valjeva''. Ovaj projekat je nastavak prethodnog ,,101 razlog zašto ostati u Valjevu'', koji je realizovan pre par godina.  “Cilj nam  je da identifikujemo probleme koji muče naše sugrađane i da, na neki način, pokrenemo inicijativu za njihovo rešavanje,naravno uz konkretne predloge i pomoć”, kaže Barbara Milovanović, rukovodilac grupe za Društvene nauke.

Od 1. januara  pa sve do kraja meseca biće  otvorena web stranica gde svi zainteresovani mogu slati svoje predloge. Barbara Milovanović objašnjava da će kada lista problema bude formirana, otvoriti anketu u kojoj će se glasati za deset najvećih problema našeg grada. “Zato su nam svi predlozi i više nego dobrodošli”, poručuju članovi grupe za Društvene nauke Društva istraživača ,,Vladimir Mandić Manda”.

Barbara Milovanović, rukovodilac grupe za Društvene nauke kaže da je potrebno da se što više ljudi uključi u projekat ,,101 problem Valjeva'', kako bi naš "grad prilagodili našim potrebama i učinili ga bar malo lepšimi boljim mestom za život".

Web stranica: http://101razlog.co.nf/

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
U Domu zdravlja Pre 15 sati 53 minuta

Oko 250 sugrađana na preventivnim pregledima

Ultrazvučni pregled dojke za žene i PSA test za otkrivanje tumora prostate u ranoj fazi kod muškaraca ponovo su izazvali veliko interesovanje sugrađana. Ultrazvučni pregled dojke urađen je za 102...  · 1 komentar

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 30.11.2023

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...  · 9 komentara