Kuća istraživača (foto: Đorđe Đoković)
Kuća istraživača (foto: Đorđe Đoković)
04.01.2015, 14:18

,,101 problem Valjeva'' – kako ih rešiti

č: | fb:

Članovi grupe za Društvene nauke Društva istraživača ,,Vladimir Mandić Manda’’ započeli su projekat pod nazivom ,,101 problem Valjeva''. Ovaj projekat je nastavak prethodnog ,,101 razlog zašto ostati u Valjevu'', koji je realizovan pre par godina.  “Cilj nam  je da identifikujemo probleme koji muče naše sugrađane i da, na neki način, pokrenemo inicijativu za njihovo rešavanje,naravno uz konkretne predloge i pomoć”, kaže Barbara Milovanović, rukovodilac grupe za Društvene nauke.

Od 1. januara  pa sve do kraja meseca biće  otvorena web stranica gde svi zainteresovani mogu slati svoje predloge. Barbara Milovanović objašnjava da će kada lista problema bude formirana, otvoriti anketu u kojoj će se glasati za deset najvećih problema našeg grada. “Zato su nam svi predlozi i više nego dobrodošli”, poručuju članovi grupe za Društvene nauke Društva istraživača ,,Vladimir Mandić Manda”.

Barbara Milovanović, rukovodilac grupe za Društvene nauke kaže da je potrebno da se što više ljudi uključi u projekat ,,101 problem Valjeva'', kako bi naš "grad prilagodili našim potrebama i učinili ga bar malo lepšimi boljim mestom za život".

Web stranica: http://101razlog.co.nf/

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 13 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 3 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.