Pošta (foto: Đorđe Đoković)
Pošta (foto: Đorđe Đoković)
23.01.2015, 15:05

Dim iz podruma stigao u potkrovlje

č: | fb:

Dim, koji se oko 14.00 sati pojavio u potkrovlju zgrade Pošte i Telekoma na raskrsnici ulica Karađorđeve i Vuka Karadžića, bio je razlog za poziv valjevskim vatrogascima. Ispostavilo se da je reč o nenamernoj „lažnoj uzbuni“.

„Majstori su nešto radili u podrumu te zgrade, a dim se sistemom ventilacionih cevi pojavio u potkrovlju, što je bio razlog da nas pozovu. Intervencije nije bilo, sve je u redu“, rečeno je Kolubarskim.rs u Vatrogasno-spasilačkom bataljonu na Petom puku.

U „Telekomu“ nam je rečeno kako su „najverovatnije poštari (sa kojima se deli zgrada, prim. a.) nešto varili, pa se neprijatan dim, sa mirisom ni plastike, ni drveta, pojavio u dve kancelarije u potkrovlju zgrade“. To potkrovlje je u lamperiji, pa je, da je kojima slučajem doista bilo problema, moglo „svašta biti“.

Ovako, sve je prošlo sa „lažnom uzbunom“...

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 5 sati 29 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 29 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar