Pošta (foto: Đorđe Đoković)
Pošta (foto: Đorđe Đoković)
23.01.2015, 15:05

Dim iz podruma stigao u potkrovlje

č: | fb:

Dim, koji se oko 14.00 sati pojavio u potkrovlju zgrade Pošte i Telekoma na raskrsnici ulica Karađorđeve i Vuka Karadžića, bio je razlog za poziv valjevskim vatrogascima. Ispostavilo se da je reč o nenamernoj „lažnoj uzbuni“.

„Majstori su nešto radili u podrumu te zgrade, a dim se sistemom ventilacionih cevi pojavio u potkrovlju, što je bio razlog da nas pozovu. Intervencije nije bilo, sve je u redu“, rečeno je Kolubarskim.rs u Vatrogasno-spasilačkom bataljonu na Petom puku.

U „Telekomu“ nam je rečeno kako su „najverovatnije poštari (sa kojima se deli zgrada, prim. a.) nešto varili, pa se neprijatan dim, sa mirisom ni plastike, ni drveta, pojavio u dve kancelarije u potkrovlju zgrade“. To potkrovlje je u lamperiji, pa je, da je kojima slučajem doista bilo problema, moglo „svašta biti“.

Ovako, sve je prošlo sa „lažnom uzbunom“...

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 13 sati 39 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 9 sati 4 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...