Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Toplana (foto: Đorđe Đoković)
26.01.2015, 15:16

Popust za redovne platiše

č: | fb:

Nadzorni odbor JKP „Toplana- Valjevo“ odlučio je da za pet posto umanji iznos ispostavljenih računa za usluge grejanja stambenog prostora i to samo za redovne platiše. U saopštenju PR službe Gradske uprave ističe se da će ovo umanjenje moći da iskoriste korisnici koji svoje obaveze izmire do 26. tekućeg meseca, a nemaju prethodnih spornih dugovanja, osim obaveza koje su nastale za taj mesec. Odluka Nadzornog odbora će se primenjivati šest meseci, od januarskog zaključno sa junskim računom ove godine, kada će se odluka preispitati, saopštila je PR služba Gradske uprave.

Takođe u saopštenju je naglašeno da je „odluka doneta nakon analize stručnih službi Toplane i grada Valjeva, kao i uz saglasnost Skupštine grada, sa prvenstvenim ciljem da se uvaže savesni korisnici usluge“.

Direktor „Toplane“ Dejn Filipović nije želeo da odgovori na naše pitanje zbog čega se odobrava popust samo korisnicima stambenog, a ne i poslovnog prostora i zbog čega popust važi samo šest meseci. On nije želeo da odgovori i na pitanje koliki je dug za grejanje i koliko korisnika redovno izmiruje svoje obaveze. On je odbio razgovor, rekavši da „vozi“ i da ga pozovemo u kancelariju. Na kasnije pozive nije odgovorio jer nije bio u kancelariji.

Toplana trenutno zagreva 303.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora sa oko 4.500 korisnika.

Aktuelno

Ubska gimnazija (foto: Dragana Nedeljković)
U septembru Pre 23 sati 33 minuta

Ubska Gimnazija otvara sportsko odeljenje

Ubska Gimnazija "Branislav Petronijević" će od školske 2024/25. godine, pored dva postojeća odeljenja opšteg tipa, imati i jedno novo, specijalizovano odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima...

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
Od 22. do 26. maja Pre 20 sati 35 minuta

Sedmo međunarodno takmičenje gudača "Zlatne stepenice"

Va­ljevska muzička škola realizovaće sedmo me­đunarodno takmičenje gudača "Zlatne stepenice" u koncertnim salama Muzičke škole "Živorad Grbić" i Valjevske gimnazije od 22. do 26. maja.