Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Toplana (foto: Đorđe Đoković)
26.01.2015, 15:16

Popust za redovne platiše

č: | fb:

Nadzorni odbor JKP „Toplana- Valjevo“ odlučio je da za pet posto umanji iznos ispostavljenih računa za usluge grejanja stambenog prostora i to samo za redovne platiše. U saopštenju PR službe Gradske uprave ističe se da će ovo umanjenje moći da iskoriste korisnici koji svoje obaveze izmire do 26. tekućeg meseca, a nemaju prethodnih spornih dugovanja, osim obaveza koje su nastale za taj mesec. Odluka Nadzornog odbora će se primenjivati šest meseci, od januarskog zaključno sa junskim računom ove godine, kada će se odluka preispitati, saopštila je PR služba Gradske uprave.

Takođe u saopštenju je naglašeno da je „odluka doneta nakon analize stručnih službi Toplane i grada Valjeva, kao i uz saglasnost Skupštine grada, sa prvenstvenim ciljem da se uvaže savesni korisnici usluge“.

Direktor „Toplane“ Dejn Filipović nije želeo da odgovori na naše pitanje zbog čega se odobrava popust samo korisnicima stambenog, a ne i poslovnog prostora i zbog čega popust važi samo šest meseci. On nije želeo da odgovori i na pitanje koliki je dug za grejanje i koliko korisnika redovno izmiruje svoje obaveze. On je odbio razgovor, rekavši da „vozi“ i da ga pozovemo u kancelariju. Na kasnije pozive nije odgovorio jer nije bio u kancelariji.

Toplana trenutno zagreva 303.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora sa oko 4.500 korisnika.

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 33 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 4 sati 32 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar