Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Toplana (foto: Đorđe Đoković)
26.01.2015, 15:16

Popust za redovne platiše

č: | fb:

Nadzorni odbor JKP „Toplana- Valjevo“ odlučio je da za pet posto umanji iznos ispostavljenih računa za usluge grejanja stambenog prostora i to samo za redovne platiše. U saopštenju PR službe Gradske uprave ističe se da će ovo umanjenje moći da iskoriste korisnici koji svoje obaveze izmire do 26. tekućeg meseca, a nemaju prethodnih spornih dugovanja, osim obaveza koje su nastale za taj mesec. Odluka Nadzornog odbora će se primenjivati šest meseci, od januarskog zaključno sa junskim računom ove godine, kada će se odluka preispitati, saopštila je PR služba Gradske uprave.

Takođe u saopštenju je naglašeno da je „odluka doneta nakon analize stručnih službi Toplane i grada Valjeva, kao i uz saglasnost Skupštine grada, sa prvenstvenim ciljem da se uvaže savesni korisnici usluge“.

Direktor „Toplane“ Dejn Filipović nije želeo da odgovori na naše pitanje zbog čega se odobrava popust samo korisnicima stambenog, a ne i poslovnog prostora i zbog čega popust važi samo šest meseci. On nije želeo da odgovori i na pitanje koliki je dug za grejanje i koliko korisnika redovno izmiruje svoje obaveze. On je odbio razgovor, rekavši da „vozi“ i da ga pozovemo u kancelariju. Na kasnije pozive nije odgovorio jer nije bio u kancelariji.

Toplana trenutno zagreva 303.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora sa oko 4.500 korisnika.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 30.11.2023

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...