Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
03.03.2015, 09:10

Uhapšeni zbog proizvodnje i prodaje droge

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je M.V.(1990), J.M. (1993), G.Đ.(1995) M.A.(1981) iz Valjeva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i prodaje opojnih droga, dok su protiv dvojice Valjevaca, zbog istog krivičnog dela, podnete krivične prijave. Policijski službenici zatekli su 27. februara osumnjičene da u podrumskim prostorijama porodične kuće u Valjevu, pakuju za dalju prodaju opojnu drogu „spid“ i marihunu.

Po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu, izvršen je pretres kuće gde je pronađeno oko 45 grama amfetamina i oko 50 grama marihune, upakovanih u PVC kese spremne za dalju prodaju i dve vage za precizno merenje. Prilikom pretresa pronađeno je vatreno oružje sa brušenim fabričkim brojem - pištolj kalibra 7,65 milimetara i 7 metaka, u ilegalnom posedu M.V. protiv koga je podneta i krivična prijava za izvršeno krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu osumnjičenima  je odredio pritvor do 30 dana. 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 22 sati 9 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara