Pruga Beograd - Bar (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Pruga Beograd - Bar (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.03.2015, 14:32

Nastradala devojčica

č: | fb:

Na pruzi Beograd – Bar, kod pomoćnog terena Stadiona „Krušik“, danas je nastradala devojčica (15). Prema prvim svedočenjima očevidaca, devojčica je išla prugom, pa ju je udario putnički voz 2012, koji po redu vožnje iz Valjeva ka Vrbnici kreće u 12.43, a iz Beograda je pošao u 10.35 časova.

U toku je uviđaj pripadnika Kriminalističke policije PU Valjevo po odobrenju nadležnog tužioca. Identitet nastradale biće naknado utvrđen, biće izdat i nalog za obdukciju, a dalja istraga nadležnih pravosudnih organa nastojaće da dokuči okolnosti te teške nesreće.

Moguće je da je svemu doprinela i činjenica da vozovi prugom Beograd – Bar nisu saobraćali gotovo deset meseci, od 14. maja 2014, kada je posle poplava trasa bila oštećena na nekoliko mesta između Lazarevca i Lajkovca, odnosno Valjeva (Gradac) i Lastre. Saobraćaj je obnovljen 5. marta.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 13 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...