Distribucija (foto: Đorđe Đoković)
Distribucija (foto: Đorđe Đoković)
24.03.2015, 08:55

Produženo radno vreme blagajne

č: | fb:

Valjevci račun za struju od sada mogu platiti i nakon 14 časova na blagajni u centru grada, dok oni koji su za moderniji način plaćanja to mogu učiniti elektronski. Elektrodistribucija ili, odnedavno, vajevski Operator distributivnog sistema, kako bi olakšao potrošačima, produžio je radno vreme blagajne u Čika Ljubinoj (stara autobuska stanica) do 17 časova i to u periodu kada su najveće gužve od 15. do 25. u mesecu.

Direktor Zoran Nikolić kaže da je bilo mnogo žalbi sugrađana zbog velike gužve, pa i zahteva da se rad šalterske službe organizuje na drugi način. „Najverovatnije zbog popusta za plaćanje računa upravo od 15. do 25. u mesecu je velika navala na šaltere ne samo na staroj autobuskoj stanici, nego i na blagajnu u Distribuciji. Otuda opravdana ljutnja i nezadovoljstvo sugrađana. Dopis nam je uputio predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić u kome navodi da su se građani žalili da imaju problem sa plaćanjem i to ne samo zbog gužve, nego i zbog toga što nisu u prilici da plate račun u vreme radnog vremena“, kaže Nikolić.

Zoran Nikolić

Zoran Nikolić (Foto: Đorđe Đoković)

Nakon zatvaranja blagajne u Kolubari dva potrošači valjevskog najvećeg naselja račun za struju plaćaju na blagajni u centru grada. Nikolić objašnjava da se vlasniku lokala, iznad poslovnog prostora Distribucije, prošle godine po črtvrti put izlila kanalizacija, koja je poplavila objekat. Tako da tu nisu mogli da borave zaposleni, niti da dolaze potrošači. „To nismo sanirali, jer radovi za taj objekat nisu planirali pa ni javne nabavkeza taj posao. Očekujemo da će nam plan javnih nabavki biti uskoro odobren, nakon čega ćemo raspisati tender za rekonstrukciju blagajne u naselju Kolubara dva. Trebalo bi da ovog leta bude otvorena“, najavljuje direktor Zoran Nikolić. 

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 sati 6 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...