Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
09.04.2015, 13:37

Dečak izmislio otmicu

č: | fb:

Petnaestogodišnji dečak K.J. iz sela Pejinović kod Vladimiraca, najverovatnije, je iscenirao sopstvenu otmicu! Dosadašnja istraga ukazuje na to da je dečak izmislio otmicu i da nema indicija da su ga otela trojica maskiranih muškaraca, kako je rekao u izjavi policiji. Policija je u startu bila sumnjičava u priču koju je ispričao dečak, koji je vezan pertlama i pantljikom od trenerke pronađen na magistralnom putu  Valjevo-Beograd, u selu Divci.

U školi u Belotiću, u kojoj K.J. pohađa šesti razred, kažu da do sada nije pravio nikakve probleme. „ Dečak je nestao u utorak na odmoru posle drugog časa. Deca su nam rekla da su ga videli da je otišao u pravcu obližnje prodavnice i od tada mu se izgubio svaki trag. Odmah smo obavestili policiju, brzo su se okupili meštani i krenuli smo da ga tražimo, ali ga nigde nije bilo. Na sreću svi smo se obradovali kada je stigla vest da je dečak pronađen u okolini Valjeva, ali niko nas još nije obavestio šta se tačno desilo-rekao je direktor škole Stanko Gligorić.

Dečak je smešten u hraniteljsku porodicu Stefanović u selu Pejinović kod Vladimiraca. Kako saznajemo, zbog zdravstvenih problema je kasnije krenuo u školu i zato je tek sada u šestom razredu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 13 sati 48 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 16 sati 25 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara