Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
Desankin venac (foto: Đorđe Đoković)
11.04.2015, 16:43

Valjevo među deset najtoplijih gradova

č: | fb:

Valjevo je danas sa 24 stepena bilo među najtoplijim gradovima u Srbiji. Praktično smo za samo jedan dan iz zimske jakne uleteli u majicu kratkih rukava, i uživali u sunčanom i toplom danu. Bile su pune bašte većine gradskih kafiće, najmlađi su se „izvezli u šetnju" rolerima, živo je bilo na trgu kod Desanke i vojvode Mišića. Šetača je bilo i u parku Pećina i na Gradcu. Čini se da je ovo lepo vreme iznenadilo i one, koji se staraju o našim parkovima, pre svega one koji brinu o klisuri reke Gradac.

No, nećemo kritikom kvariti sunčan i lep pretpraznični dan. O uređenim ili neuređenim parkovima, posebno o Gradcu i njegovoj okolini otvorićemo priču odmah nakon praznika.

Devojački vir

Devojački vir (Foto: Đorđe Đoković)

Deo Gradca kod Šarenog platna

Deo Gradca kod Šarenog platna (Foto: Đorđe Đoković)

I sutra nas, na Vaskrs, očekuje sunčan i topao dan. Prema najavi meteorologa sutra će jutarnja temperatura biti 11, maksimalna dnevna 22 stepena, uz mogući kišu krajem dana. U ponedeljak, slično vreme kao i u nedelju, sa malo više oblaka, jutarnja temperatura biće 11, maksimalna dnevna 21 stepen. 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...