Karađorđeva (foto: Đorđe Đoković)
Karađorđeva (foto: Đorđe Đoković)
03.05.2015, 16:59

Zatvorena Karađorđeva od ponedeljka

č: | fb:

Zbog rekonstrukcije Karađorđeve ulice, koja počinje u ponedeljak 4. maja, za saobraćaj će biti zatvoren deo od Dušanove do Vojvode Mišića ulice. Iz Gradske uprave mole građane za saradnju i pozivaju na razumevanje, kako bi se ovaj posao što pre završio. Potrebno je da građani pomere vozila iz ovog dela Karađorđeve ulice, da bi građevinske mašine mogle da prolaze ulicom, saopšteno je iz Gradske uprave.

U okviru radova, koji koštaju 30 miliona dinara, biće postavljen asfalt, trotoari, signalizacija i javna rasveta. Rekonstrukciju Karađorđeve, po istom projektu kao deo od Hajduk Veljkove do Okružnog suda, koja bi trebalo da bude završena za 60 radnih dana, izvodi valjevsko preduzeće “Kompresor”.

Rekonstrukcija prvog dela Karađorđeve ulice u dužini od 750 metara je završena 2011. godine, a finansirana je preko tadašnjeg NIP-a i novcem iz gradske kase. 

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 8 sati 28 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...