Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
09.05.2015, 19:45

Teško povređen biciklista

č: | fb:

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 15.00 sati u Paštričkoj ravni, na putu Mionica-Ljig, teške telesne povrede zadobio je biciklista Miloje Lazić (34) iz sela Sanković. On je udario u kombi, kojim su fudbaleri OFK Divaca pošli na utakmicu Okružne lige sa Kačerom u Belanovici.

Prema podacima dobijenim na Odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice, Laziću su operativno zbrinute povrede abdomena, a sanirana je i povreda grudnog koša. On je, međutim, u besvesnom stanju zbog povreda glave prebačen na Neurohirurgiju  urgentnog centra Kliničkog centra u Beogradu.

Istraga je u toku, a u Policijskoj stanici u Mionici večeras je Kolubarskim.rs rečeno da vozač kombija nije privođen. Utakmica Kačer-OFK Divci je odložena. Saobraćaj na putu Mionica – Ljig bio je u prekidu za vreme uviđaja, pa su vozila preusmeravana na obilazni put kroz selo Komanice.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 49 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 38 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.