Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2015, 14:07

Opljačkano naplatno mesto Distribucije

č: | fb:

Danas nešto iza podneva opljačkano je naplatno mesto Distribucije na Staroj autobuskoj stanici u Valjevu. Prema saznanjima Kolubarskih.rs, odneto je oko 900.000 dinara pazara. Mlađi muškarac, koji nije bio maskiran, naoružan „nekakvim pištoljem“, zatražio je od dežurnih blagajnica da mu predaju novac, što su one, uplašene za život, i učinile.

Razbojnik je prethodno ušao u prodavnicu Lozničke mlekare, koja se nalazi preko puta naplatnog mesta Distribucije, i od radnice zatražio da mu „usitni 5.000 dinara“.

„Bio mi je sumnjiv, pa sam mu rekla da gotovo nisam ni imala pazara, te da nemam novca da mu usitnim novčanicu od 5.000 dinara. Plašila sam se da će se nešto ružno dogoditi ako otvorim fioku sa pazarom“, rekla je ta prodavačica Kolubarskim.rs.

Ona je sličnu priču ponovila i inspektorima valjevskog SUP-a, koji su obavljali uviđaj i u objektu Distribucije. Požalila se, doduše, kako su inspektori bili neljubazni i da su se „derali“ na nju zbog toga što „ništa nije videla“.

„Pozvala sam inspektora da stane iz stola sa fiokom u kojoj stoji  novac i pitala ga šta odatle vidi. Odogovrio mi je da ništa ne vidi. Pa, što se onda dereš!“, ispričala nam je prodavačica Lozničke mlekare.

Istraga je u toku.

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 9 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...