Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
19.06.2015, 09:23

Manijak iz Požege napadao i silovao

č: | fb:

Nakon što je valjevska policija uhapsila Branka M. (31) iz Požege zbog toga što je odvukao u podrum i naterao na bludne radnje K.M (18). iz Valjeva, javile su se još četiri žene koje su bile žrtve ovog manijaka! Najgore je prošla jedna Valjevka koju je Branko M. silovao u njenom stanu!

„Na prevaru je ušao u stan te žene. Zvonio je na vrata i tražio čašu vode. Kada se žena okrenula da mu donese vodu, on je uleteo u stan za njom i napao je. Pošto je žena bila sama u stanu, nije uspela da se odbrani i silovao ju je. Na isti način pokušao je da obljubi još dve žene, međutim, one su počele da vrište i uspele su da ga odgurnu i on je pobegao“, navode naši izvori bliski istrazi.

Najveći broj napada dogodio se u naselju Kolubara 2, u blizini glavne železničke stanice. „Utvrđeno je da je Branko M. vozom dolazio iz Požege u Valjevo i verovatno je zato najveći broj žrtava iz naselja koje je najbliže železničkoj stanici. U tom naselju napao je i jednu šestaestogodišnju devojčicu u ulazu jedne zgrade, ali je ona uspela da mu pobegne“, navode naši izvori.

Manijak je uhapšen u utorak, posle napada na K.M. (18), koju je u sred bela dana presreo u centru Valjevu i odvukao je u podrum jedne zgrade, gde ju je naterao na bludne radnje. Uhapšeni Branko M. je od ranije poznat policiji i do sada je osuđivan zbog bludnih radnji nad ženama.

 

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik 5.05.2024

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara