Saobraćajna nesreća kod kafane Sunce (foto: Đorđe Đoković)
Saobraćajna nesreća kod kafane Sunce (foto: Đorđe Đoković)
01.07.2015, 13:18

Povređene četiri osobe

č: | fb:

U dve odvojene saobraćajne nesreće koje su se danas dogodile u isto vreme oko 13 časova, u dva različita kraja Valjeva, povređene su četiri osobe. Prema informacijama iz Urgentnog centra valjevske bolnice gde su zbrinuti svi povređeni, jedino je na bolničkom lečenju zadržan biciklista koji je zadobio potres mozga, dok su vozač skutera i vozači automobila zadobili lakše povrede i pušteni su na kućno lečenje.

Saobraćajna nesreća kod Poljoprivredne škole

Saobraćajna nesreća kod Poljoprivredne škole (Foto: Đorđe Đoković)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Poljoprivredne škole na Duplim trakama pod, za sada neutvrđenim okolnostima, sudarili su se biciklista i vozač skutera. U drugoj saobraćajnoj nesreće na raskrsnici ulica Knez Mihajlove i Milovana Glišića, kod nekadašnje kafane „Sunce“, u sudaru dva vozila povređena su oba vozača. Kako saznajemo, do nesreće je došlo jer vozač prilikom skretanja iz Knez Mihajlove u  Ulicu Milovana Glišića nije ispoštovao prvenstvo prolaza i nije propustio vozilo koje se kretalo iz pravca Tešnjara ka mostu na reci Gradac. 

Saobraćajna nesreća kod kafane Sunce

Saobraćajna nesreća kod kafane Sunce (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...