Najlepše dvorište (foto: Vlasnik dvorišta)
Najlepše dvorište (foto: Vlasnik dvorišta)
02.07.2015, 17:26

Najlepša dvorišta i terase

č: | fb:

U okviru akcije „Prolećno raspremanje Valjeva“, JKP „Vidrak”, organizovano je takmičenje za izbor najlepšeg dvorišta i najlepše terase Valjeva. Na konkurs se prijavilo 18 naših sugrađana, koji su poslali fotografije svojih zelenih oaza, a glasanje je trajalo 15 dana na zvaničnoj stranici „Prolećno raspremanje Valjeva“ na drušvenoj mreži Facebook. Kako je saopštio organizator, pored glasanja na društvenoj mreži, najlepše terase i dvorišta birali su i novinari valjevskih redakcija.

Treća nagrada za dvorište

Treća nagrada za dvorište (Foto: Vlasnik dvorišta)

Prvo mesto i titula gazdarice najlepšeg dvorišta pripala je Ljiljani Ranković u Pantićevoj ulici 128. Dvorište Bojane Petrović u ulici Cara Lazara 2, osvojilo je drugo mesto, dok je treće mesto zauzelo dvorište Marijane Kosojević iz Limske ulice broj 17.

Drugo mesto za terasu

Drugo mesto za terasu (Foto: Vlasnik terase)

Za najlepšu proglašena je terasa Ane Obrenović u Pantićevoj ulici broj 69, drugo mesto pripalo je Nanadu Đorđeviću za terasu u ulici Vladike Nikolaja 27a, dok je terasa Aleksandre Pavlović u Naselju Oslobodioci Valjeva 15 treća najlepša terasa u gradu.

Nagrade za prvo i drugo mesto u obe kategorije darovala je Una Mega Shop, koja je obezbedila vaučere od po 5.000 dinara. Trećeplasirani za najlepše dvorište i najlepšu terasu dobili su večere za dvoje u restoranu „Stari grad“.

Odlučeno je da se specijalna nagrada dodeli Marku Miletiću za najviše osvojenih lajkova (452) na Facebook stranici, tako da je i on dobitnik vaučera od 5.000 dinara, koji daruje Una Mega Shop.

Specijalna nagrada

Specijalna nagrada (Foto: Vlasnik dvorišta)

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...