Taverna (foto: Đorđe Đoković)
Taverna (foto: Đorđe Đoković)
27.07.2015, 11:38

Stubovi sklonjeni, beton na parkingu ostao

č: | fb:

Vlasnik restorana Taverna Milosav Bebić sklonio je stubove ispred svog lokala, ali ne i beton sa parking mesta. I pored toga  što je Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave donelo je rešenje o uklanjanju stubova i vraćanju parking mesta u prvobitno stanje, Bebić poručuje da beton sa parking mesta neće ukloniti, jer je podneo zahtev za zakup tog parking mesta do kraja godine.

“Tu nameravam da postavim prvo letnju, a potom zimsku baštu i to će biti moje parking mesto sve dokle god ga budem plaćao. Stubove sam uklonio, kao i stolove i stolice, tako da sada čekam rešenje za letnju baštu”, kazao je danas novinarima vlasnik Taverne. Međutim, Bebić zaboravlja da je zabranjeno betoniranje parking mesta i da je jedino dozvoljeno postavljanje platforme za letnju, a može i zimsku baštu.

Taverna

Taverna (Foto: Đorđe Đoković)

Načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić za radio Patak kaže da će mehanizacija JKP Vidrak ukloniti beton sa parking mesta, ukoliko to ne učini vlasnik restorana Taverna. “Naredba je jasna, naloženo mu je da sve vrati u prvobitno stanje, uključujući i parking mesto”, kaže Vujić Subotić.

Vlasniku restorana Taverna dat je rok od 24 časa, koji je istekao danas u 13 časova, da ukloni stubove podignute na trotoaru u Karađorđevoj  ulici, kao i da betonirano parking mesto vrati u prvobitno stanje, a ukoliko to ne učini stubovi će biti prinudno uklonjeni, a parking mesto odbetonirano o trošku vlasnika. Načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić kaže da će protiv vlasnika biti podneta krivična i prekršajna prijava.

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 10 sati 7 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 3 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara