Plasetenik (foto: www.valjevo.rs)
Plasetenik (foto: www.valjevo.rs)
12.08.2015, 08:02

Plastenici za 20 poljoprivrednika

č: | fb:

Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija FAO u saradnji sa gradom Valjevom dodelila je 20 plastenika, 15 manjanjih i pet većih, poljoprivrednicima koji su se prijavili  u okviru projekta „Pomoć poplavljenim područjima".

Član Gradskog veća Nikola Radojičić najavljuje da će do kraja godine biti obezbeđeno još 250 paketa pomoći i naglašava da Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija FAO Valjevu pomaže od trenutka kada su nas zadesile popolave. „Samo mesec dana nakon poplava, u okviru projekta 'Pomoć poplavljenim područjima', raspisan je konkurs na koji su, preko lokalne samouprave, poljoprivrednici prijavili nastali štetu u majskim poplavama. Kroz ovaj program pomoći poljoprivrednicima podeljeno je skoro 800 paketa semena, semenske robe, đubriva, sitne mehanizacije, priplodnih grla stoke i plastenika“, kaže Nikola Radojičić.

 

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 4 sati 12 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...