Radovi na toplovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
Radovi na toplovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
08.09.2015, 16:46

Zatvorene za saobraćaj Hajduk Veljkova i Sinđelićeva

č: | fb:

Zbog radova na toplovodnoj mreži sutra će Hajduk Veljkova, od Ulice Dr Pantića do Bulevara vladike Nikolaja, biti zatvorena za saobraćaj. Deo Sinđelićeve ulica će za saobraćaj biti zatvorena dva dana, u četvrtak i petak, i to ugao Sinđelićeve i Železničke ulice, dok će u ponedeljak i utorak, zbog radova na toplovodnoj mreži, za saobraćaj biti zatvorena Sinđelićeva ulica na raskrsnici sa Ulicom Dr Pantića. Saobraćaj će se odvijati u skladu sa signalizacijom i biće usmeravan na susedne ulice, sopšteno je iz Gradske uprave.

Radovima u Hajduk Veljkovoj ulici, koje za „Štrabag“ izvodi užičko „Jedinstvo“, nastavljena je toplifikacija Valjeva, što je deo projekta, započetog pre dve godine, koji finansira nemačka kfW banka, na izgradnji tri kraka toplovoda, čime će biti omogućeno grejanje novih 91.000 kavdarata stambenog i poslovnog prostora uz ulaganje dodatnih 900.000 evra.

Trenutno se radi krak toplovoda S-3, koji od dve „parnjače“ u Hajduk Veljkovoj ulici ide kroz Sinđelićev blok do „Gejtovih“ zgrada u Sinđelićevoj ulici, a potom Železničkom, pored Doma zdravlja, do „Singidunuma“.

 

 

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje 29.04.2024

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 12 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 29.04.2024

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 5 komentara