Sinđelićeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
Sinđelićeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
13.09.2015, 16:44

Zatvorena za saobraćaj Sinđelićeva ulica

č: | fb:

Zbog radova na toplovodnoj mreži od sutra do srede biće zatvorena za saobraćaj Sinđelićeva ulica, i to ugao Sinđelićeve i Železničke ulice i na raskrsnici sa Ulicom Dr Pantića. Saobraćaj će se odvijati u skladu sa signalizacijom i biće usmeravan na susedne ulice, sopšteno je iz Gradske uprave.

Postavljanje cevi u Sinđelićevom bloku

Postavljanje cevi u Sinđelićevom bloku (Foto: Đorđe Đoković)

Radovima u centru grada, koje za „Štrabag“ izvodi užičko „Jedinstvo“, nastavljena je toplifikacija Valjeva, što je deo projekta, započetog pre dve godine, koji finansira nemačka kfW banka, na izgradnji tri kraka toplovoda, čime će biti omogućeno grejanje novih 91.000 kavdarata stambenog i poslovnog prostora uz ulaganje dodatnih 900.000 evra.

Trenutno se radi krak toplovoda S-3, koji od dve „parnjače“ u Hajduk Veljkovoj ulici ide kroz Sinđelićev blok do „Gejtovih“ zgrada u Sinđelićevoj ulici, a potom Železničkom, pored Doma zdravlja, do „Singidunuma“.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 2 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...