Polaganje zakletve (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Polaganje zakletve (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
18.09.2015, 11:34

Ljubiša Diković na zakletvi u Valjevu

č: | fb:

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković prisustvovaće sutra polaganju zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, septembarske generacije, u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvaće polaganju vojničke zakletve u Leskovcu, dok će zamenik načelnika Generalštaba general-potpukovnik Jovica Draganić biti u Somboru na polaganju vojničke zakletve.

U kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu zakletvu će položiti 293 vojnika među kojima su i 63 devojke, kao i 25 kadeta Mediciskog fakulteta VMA u Beogradu, i to 18 devojaka i sedam mladića.

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 2 sati 1 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 2 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara