Polaganje zakletve (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Polaganje zakletve (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
18.09.2015, 11:34

Ljubiša Diković na zakletvi u Valjevu

č: | fb:

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković prisustvovaće sutra polaganju zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, septembarske generacije, u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Ministar odbrane Bratislav Gašić prisustvaće polaganju vojničke zakletve u Leskovcu, dok će zamenik načelnika Generalštaba general-potpukovnik Jovica Draganić biti u Somboru na polaganju vojničke zakletve.

U kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu zakletvu će položiti 293 vojnika među kojima su i 63 devojke, kao i 25 kadeta Mediciskog fakulteta VMA u Beogradu, i to 18 devojaka i sedam mladića.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 2 sati 35 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 24 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.