Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
23.09.2015, 08:26

Uhapšena dva policajca

č: | fb:

U Valjevu su uhapšena dva policajca zbog sumnje da su od azilanata primila mito od 1.400 evra. Prema nezvaničnim saznanjima Kolubarskih.rs, u hapšenju kolega učestvovali su pripadnici Službe unutrašnje kontrole MUP Srbije. Kako saznajemo, policajci su mito primili od vlasnika ugostiteljskog objekta u okolini Ljiga, gde su bili smešteni migranti. Kod uhapšenih policajaca Đ.S i B.N. su pronađene obeležene novčanice u vrednosti od 1.400 evra. Njima je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova.

Takođe u poslednjih 48 sati, u selu Donja Bukovica, sin je pokušao da ubije oca, pa je potom izvršio samoubistvo. I u ovom slučaju nastavlja se istraga, koja treba da rasvetli motive i okolnosti pod kojima je do porodične tragedije došlo.

Prema nezvaničnim informacijama, do tragedije je došlo kada je sin pretukao oca nanevši mu teške povrede, nakon čega je popio jak pesticid koji se koristi za prskanje voća. On je ubrzo preminuo u porodičnoj kući, dok je njegov otac sa brojnim povredama opasnim po život prebačen u Beograd. Kako saznajemo, sin je, pre nego što je popio otrov, ostavio oproštajno pismo.

Policija je uhapsila i tri osobe zbog neovlašđene trgovine opijatima. Dvojica dilera su posedovala 15 grama droge, a do momenta hapšenja uspeli su da prodaju pola grama. Kako je saopšteno, uhapšeni su M. B. (31) i Ž. P. (33) iz Valjeva, koji se sumnjiče da su tokom avgusta i septembra u više navrata prodavali heroin. Pretresom stana, uz 15,5 grama heroina pronađena je elektronska vagica za precizno merenje, kao i 10 tableta „buprenofrina“. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a potom će biti privedeni višem javnom tužiocu u Valjevu.

Aktuelno

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 5 sati 8 minuta

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 11 sati

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...