Komunalna policija (foto: www.sup.rs)
Komunalna policija (foto: www.sup.rs)
17.10.2015, 07:29

Napao komunalnu policiju

č: | fb:

Komunalni policajci Rade Đurđević i Darko Đukić napadniti su dok su obavljali svoju dužnost. Oni su zadobili povrede glave i šake, a posle ukazane pomoći u urgentnom centru valjevske bolnice, pušteni su na kućno lečenje. Lakše povrede zadobio je i vlasnik kafića gde se incident dogodio. Komunalni policajci su napadnuti u kafiću „Blue time“ u Daničićevoj ulici, kada su kontrolisali radno vreme ugostiteljskog objekta u kome su se zatekli gosti nakon ponoći. Prema nezvaničnim informacijama vlasnik lokala se usprotivio kontroli komunalnih policajaca, zbog čega ih je prvo verbalno, a potom i fizički napao.

Načelnik Komunalne policije Siniša Đurić potvrđuje da su policajci napadnuti dok su bili na dužnosti.  „Vlasnik lokala je tvrdio da komunalni policajci nemaju pravo da kontrolišu njegov objekat. Posle verbalnih pretnji, napao je komunalne policajce, koji su mu pružili otpor i uspeli da ga na kraju savladaju”, kaže načelnik Komunalne policije Siniša Đurić i dodaje da je policija podnela krivičnu prijavu protiv vlasnika kafića.

Ovaj incident se dogodio pre dva dana, ali to nije prvi napad na komunalne policajce dok su bili na dužnosti. Poslednji, koji je uzburkao javnost, odigrao se u martu prošle godine, kada je narodni poslanik Slobodan Gvozdenović napao komunalne policajce Rada Đurđevića i Darka Đukića, koji su bili u kontroli noćnog kluba „Prezident“. Taj napad još uvek nije dobio sudski epilog.

Aktuelno

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 40 minuta

Voda na Divčibarama nije za piće

Voda na Divčibarama nije za piće zbog poremećaja u kvalitetu sirove vode, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo. Poboljšanje kvaliteta vode se očekuje već sa prvim padavinama, navodi se u saopštenju.  · 5 komentara