Ovako se čuva biciklo (foto: nepoznat)
Ovako se čuva biciklo (foto: nepoznat)
03.11.2015, 07:48

Uhapšeni kradljivci bicikli

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je dvojicu mušakaraca zbog sumnje da su krali bicikle u Valjevo, saopšteno je iz Policijske uprave. Leskovčanin i Beograđanin, čiji se identitet ne navodi, ukrali su u nedelju šest bicikli, koje je policija istog dana pronašla u kombiju leskovačkih tablica.

Kako je navedeno u saopštenju, protiv njih će Osnovnom tužilaštvu, u redovnom postupku, biti podnete krivične prijave za tešku krađu.

Podsećamo da je krajem jula 2014. u Valjevu uhapšen S. Đ. (62) iz Čačka zbog sumnje da je u ovom i još nekoliko gradova krao bicikle. On je profesor fizičkog u jednoj srednjoj školi u svom gradu, a ukradene bicikle je „remontovao“, a potom ih preprodavao na „buvljaku“ u Bubanj Potoku, kod Beograda, a najbolje su „išle“ i preko Drine! Ukradene bicikle, po pravilu sportsker – najbolje, čija se cena kreće i do 6.000 evra, posle krađe stavljao je u svoj automobil tipa „karavan“, parkiran u blizini nekog od kafića u kojima je „operisao“.

Policiji je tada priznao da je u Valjevu ukrao 15, a u Kraljevui i svih 50. Protiv njega je pred pravosudnim oprganima u ta dva grada takođe vođen redovan krivični postuipak o čijem ishodu javnost nije obaveštena.

Inače, kako su tada saznale Kolubarske.rs, valjevska policija je pre nekoliko godina takođe hapsila „visokoobrazovanog lopova“ iz Novog Pazara, koji se hvalio kako je „u školu zajedno išao sa jednim od (još uvek) aktuelnih političara“.

 

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 2 sati 3 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 2 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara