Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
11.11.2015, 17:17

Automobilom sleteo u Ubaču

č: | fb:

Hitna pomoć i valjevski vatrogasci spasioci intervenisali su tokom popodneva u Goloj Glavi, na putu Valjevo – Šabac, gde je automobil novosadskih registarskih oznaka sleteo u reku Ubaču kod mosta.

„Kako smo saznali, vozač je bio sam u automobilu, lakše mu je povređen lakat i ima posekotinu na čelu, što je mnogo bolje od onoga što smo nakon poziva očekivali. Bio je svestan i orijentisan“, rekla je Kolubarskim.rs dežurni lekar u Službi hitne pomoći Doma zdravlja.

Dodala je kako je ekipa Hitne pomoći pomislila da je situacija alarmantna kada su saznali da su pre njih otišli vatrogasi, te da je prva pomisao bila kako mora da seku automobil da bi izvadili putnike.

Vozač automopbila je iz Kule, kretao se iz Šapca ka Valjevu, a na nizbrdici pred mostom izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu kolovoznu traku i završio u reci.

„Kad je naša ekipa stigla na lice mesta čovek ih je sačekao jer je sam izašao iz vozila, ša je pomalo nejasno zbog čega smo i pozivani. Nismo vadili automobil iz reke, nije to naš posao“, rečeno nam je u Vatrogasno-spasilačkom domu na Petom puku.

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 1 sati 13 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 6 sati 23 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar