Sudar na duplim trakama (foto: Đorđe Đoković)
Sudar na duplim trakama (foto: Đorđe Đoković)
19.11.2015, 10:31

Nema povređenih kod „Orahovog hlada“

č: | fb:

U saobraćajnoj nezgodi, koja se jutros dogodila u Bulevaru vladike Nikolaja, kod „Orahovog hlada“, nije bilo povređenih, rečeno je Kolubarskim.rs u Stanici saobraćajne policije Policijske uprave Valjevo.

„Nije bilo povređenih, uviđaj se obavlja zbog materijalne štete koja je nastala na vozilima. Prema prvim procenama, vozač kamiona nije držao odstojanje, pa je udario u automobil ispred sebe“, rečeno nam je. Da povređenih nije bilo, iako su se u to vreme čule sirene sanitetskih vozila, Kolubarskim.rs je potvrđeno i u Službi Hitne pomoći Doma zdravlja, odnosno Urgentnom centru Opšte bolnice.

I pre sedam dana, i to za manje od sat vremena, u Bulevaru vladike Nikolaja kod “Orahovog hlada” dogodila su se dva lančana sudara, jedan u izlaznoj traci iz Valjeva, u kome su učestvovala četiri automobila, a potom i drugi u suprotnoj traci u kome je učestvovalo nekoliko vozila, čiji su vozači, pretpostavlja se, posmatrali šta se događa u drugoj traci u kojoj je policija obavljala uviđaj.

Aktuelno

Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare Ski Resort Pre 15 minuta

Avantura i muzika na Divčibarama za prvomajske praznike

Divčibare Ski Resort, koje upravlja ski stazom Crni vrh, pripremilo je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti na Divčibarama za prvomajske praznike. Za ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...