Nagrađene studentkinje (foto: www.poslovnifakultetvaljevo.edu.rs/)
Nagrađene studentkinje (foto: www.poslovnifakultetvaljevo.edu.rs/)
11.12.2015, 13:24

Pobedila aplikacija „Photospire”

č: | fb:

Studenti Poslovnog fakulteta Valjevo zauzeli su prvo mesto na takmičenju u prezentovanju poslovnih ideja na petom Danu marketinga, koji je održan na Univerzitetu Singidunum u Beogradu. Među timovima iz Beograda i Novog Sada, koji su predstavili svoje poslovne ideje, valjevski studenti izdvojili su se kreativnošću, prezentovanjem i svojom jedinstvenom aplikacijom za mobilne uređaje „Photospire“.

Aplikacija je namenjena ljubiteljima fotografije i nudi pregled velikog broja destinacija u Srbiji, sa preporukama najinteresantnjih mesta za fotografisanje kao i bazom profesionalnih fotografa.

Prezentacija na Danu marketinga

Prezentacija na Danu marketinga (Foto: www.poslovnifakultetvaljevo.edu.rs/)

„Photospire“ su prezentovale Nataša Bošković (IV godina studijskog programa Finansije i Bankarstvo), Brankica Gvozdenić (III godina studijskog programa Turizam i hotelijerstvo) i Violeta Vasiljević (IV godina studijskog programa Finansije i Bankarstvo), pod mentorstvom asistenta Katarine Plećić. One su dobile veliki broj pohvala, čestitki od ostalih učesnika, profesora, ali i gostiju. 

U okviru Dana marketinga održan je i okrugli sto na temu „Lepo je ostati u Srbiji“, na kojoj su o svojim razlozima zašto su odlučili da se obrazuju i grade karijeru u svojoj zemlji govorili uspešni poslovni ljudi, glumci, sportisti... 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 10 sati 28 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar