Radionica dekupaža (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Radionica dekupaža (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
21.12.2015, 12:20

Čestitike i ukrasi za više dece

č: | fb:

''Novogodišnja čestitka najmlađih za najmlađe'', slogan je dvodnevnih dešavanja koja su osmislili učenici OŠ ''Prota Mateja Nenadović'' iz Brankovine i Unin kreativni centar, a sa ciljem prikupljanja novca za Centar za vantelesnu oplodnju.

Ideja je da osnovci iz Brankovine u prostorijama Uninog kreativnog centra, sutra od 10 do 12 časova, prave novogodišnje čestitke i ukrase, koje će potom prodavati, najverovatnije u četvrtak 24. decembra, ispred zgrade Gradske uprave. Prikupljeni novac učenici će uplatiti Centru za vantelesnu oplodnju, koji je nedavno obeležio tri godine  postojanja i rođenje 101 bebe.

Ovo je skroman doprinos najmlađih sugrađana koji svojim gestom žele da podstaknu i druge na slične akcije, kako bi nam se povećao natalitet i u školama bilo sve više dece, poručuju organizatori.

 

 

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 4 sati 57 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar