Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
04.01.2016, 18:18

Naredna dva dana bez plaćanja parkinga

č: | fb:

Većina parking mesta u gradu je pod snegom, otuda se parking ne naplaćuje niti će se plaćati naredna dva dana, dok sneg ne bude uklonjen sa svih parkirališta u gradu. Radnici “Vidraka” od juče čiste sneg sa mostova, javnih površina i trgova. Očišćena su i parking mesta kod novog hrama, pored benzinske pumpe, u neposrednoj blizini pijace, kao i parkiralište Novog groblja, a narednih dana biće čišćen i sa parkirališta u centralnim gradskim ulicama.

Direktor “Vidraka” Đorđe Milanović kaže da su na čišćenju snega angažovani, osim radnika “Vidraka” koji održavaju ulice, i svi kontrolori kao i radnici uposleni preko javnih radova. Milanović dodaje da je danas čišćen sneg u Karađorđevoj i Pantićevoj ulici, sutra će biti ukolnjen sa trotoara i ostalih centralnih ulica. On apeluje na građane koji čiste sneg ispred svojih objekata, da ga ne bacaju na ulicu, nego da ga deponuju uz ivicu trotoara ili pored drveta.

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 2 sati 8 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 23 sati 37 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...