Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
08.01.2016, 10:12

„Pali“ dileri iz Ivanjice

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je juče u centru grada dve osobe iz sela Prilike, kod Ivanjice, zbog trgovine narkoticima, potvrđeno je danas Kolubarskim.rs iz više izvora. Jedan od njih je, po nalogu osnovnog tužioca zadržan, dok će se drugi braniti sa slobode tokom daljeg postupka.

Dvojica 30-togodišnjaka došla su u Valjevu „sitroenom“ ivanjičkih tablica i u Sinđelićevoj ulici od ovdašnjeg dilera preuzeli određenu količinu heroina, što je unapred bilo dogovoreno. Valjevski diler, sa kapuljačom na glavi, posle „primopredaje robe“, izašao je iz „sitroena“ i udaljio se, a nedugo zatim inspektori u civilu presreli su taj automobil. Ivanjičani su, međutim, zatvorili stakla na kolima, pa su u pomoć stigle još jedna policijska ekipa i interventna jedinica PU Valjevo.

Policjaci su razbili stakla na vratima „sitroena i pokušali da iz kola izvuku A. M. i B. Ć, ali su oni pokušali beg automoilom pri čemu su povredili trojicu inspektora. Potom su bili savladani i sa lisicama na rukama privedenio u zgradu policije. Kod njih je nađen heroin, a zbog male količine za sada su u nadležnosti osnovnog tužilaštva u Valjevu. Uz posedovanje narkotika, sumnjiče se i za napad na službena lica u obavljanju poslopva bezbednosti.

Dvojica mladića iz Prilka bave se poljoprivredom, jedan ima zavidan posed, dok drugi radi kod njega i u kumovskim su odnosima. Oni su od ranije poznati policiji po više krivičnih dela.

Za vreme policijske akcije u Sinđlićevoj deo te ulice, između Karađorđeve i Dr Pantića, bio je nakratko blokiran za saobraćaj.

 

 

Aktuelno