Gradska uprava (foto: Đorđe Đoković)
Gradska uprava (foto: Đorđe Đoković)
13.01.2016, 10:51

Bivši direktor Vidraka dobio posao u Gradskoj upravi

č: | fb:

Bivši direktor JKP „Vidrak“ matematičar Janko Gagić (SNS) dobio je posao u Gradskoj upravi. Gagić, koji je sa  mesta direktora javnog preduzeća smenjen u februaru 2014. godine kada se raspala lokalna koalicije SPS i SNS, posao na određeno vreme dobio je u Gradskoj upravi za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, kojom rukovodi Aleksandar Vujić Subotić (SPS). Prema saznanjima Kolubarskih.rs Gagić je smešten u Odeljenje za urbanizam, ali je još uvek neraspoređen.

Janko Gagić je, nakon smene sa čelnog mesta “Vidraka”, smatrajući da je to urađeno nezakonito, jer je izabran po konkursu, ali i zbog činjenice da je “Vidrak” po zakonu bio dužan da ga rasporedi na drugo radno mesto, poveo dva sudska spora pred Osnovnim sudom.

Inače, Janko Gagić, potpredsednik valjevskog odbora SNS, je drugi bivši direktor iz redova SNS koji je uhlebljenje pronašao u Gradskoj upravi za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove. Početkom novembra prošle godine i bivša direktorka Centra za kulturu Slađana Marković (SNS) dobila je posao na određeno vreme u Gradskoj upravi za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove. Ona je raspoređena u Odeljenje za privredu i razvoj.

I bivša direktorka Centra za kulturu Slađana Marković je vodila spor protiv Grada smatrajući da je nezakonito smenjena se čelne funkcije Centra za kulturu.

Prema saznanju Kolubarskih.rs za poslednjih šest meseci u Gradsku upravu na određeno vreme, pored Janka Gagića i Slađane Marković, zaposleno je još pet članova SNS.

Aktuelno

Valjevski pokret otpora (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 5 sati 5 minuta

Valjevski pokret otpora ne izlazi na lokalne izbore

Udruženje građana Valjevski pokret otpora (VPO) neće učestvovati na predstojećim lokalnim izborima 2. juna, saopšteno je na konferenciji za novinare. "VPO nema moralno pravo da bude saučesnik u...  · 9 komentara

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 23 sati 49 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 9 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 1 dan 4 sati

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara