Radovi u Ulici vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Radovi u Ulici vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
18.02.2016, 12:28

Počeli radovi u Ulici vojvode Mišića

č: | fb:

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji Ulice vojvode Mišića, zbog čega je zatvorena za saobraćaj u delu od Karađorđeve do Ulice dr Pantića.

Vrednost radova u Ulici vojvode Mišića od Karađorđeve do Bulevara vladike Nikolaja, koje izvodi konzorcijum GP “Kompresor ing” i “Procesor elektronika”, je 11,2 milona dinara.

I Ulica vojvode Mišića, poput Sinđelićeve gde su radovi počeli u ponedeljak, radiće se fazno, prvo deo od Karađorđeve du Ulice dr Pantića, a potom i deo od dr Pantića do Bulevara vladike Nikolaja. Planirano je da se uradi novi asfaltni sloj, trotoari, ivičnjaci i rasveta. Ukoliko vremenske prilike dozvole rekonstrukcija prve faze Sinđelićeve i Ulice vojvode Mišića biće završena za tri nedelje, nakon čega će početi radovi u drugom delu ulice.  

Radovi na rekonstrukciji Sinđelićeve i Ulice vojvode Mišića, koji koštaju 23,5 miliona dinara, finansiraju se iz gradske kase.

Znak

Znak (Foto: Đorđe Đoković)

U Ulici vojvode Mišića iz pravca Šapca postavljen je saobraćajni znak koji upućuje na obavezan pravac – levo i desno. Putari verovatno nisu imali drugi znak pa su postavili ovaj na kome je "kamion višak". Dosetili su se pa su donji deo znaka okrenuli da se ne vidi, kako ne bi zbunjivali vozače, jer obavezan pravac ne važi samo za kamione. Malo čudan znak, ali može da posluži.

Pogled na znak

Pogled na znak (Foto: Đorđe Đoković)

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 18 sati 42 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju 2.05.2024

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara