Radovi u Ulici Stevana Filipovića (foto: Đorđe Đoković)
Radovi u Ulici Stevana Filipovića (foto: Đorđe Đoković)
01.03.2016, 07:56

Privode se kraju radovi na kanalizacionoj mreži

č: | fb:

Radovi vredni 16 miliona dinara na izgradnji kanalizacione mreže u četiri ulice u dužini od blizu 1,8 kilometara privode se kraju. Najveće gradilište je u Ulici Stevana Filipovića gde je u toku izgradnja 900 metara primarne kanalizacione mreže, čija je vrednost 8,5 miliona dinara. Pored te ulice radi se i kanalizaciona mreža na Ćatinom putu u Goriću, u Ulici Bore Baruha i u delu Suvobrske ulice, prema "obilaznici".

Paralelno sa izgradnjom primarne kanalizacione mreže u Goriću radi se i sekundarna mreža, koju sa po 400 evra, koliko je izdvojilo svako domaćinstvo, finansiraju meštani Gorića, kako bi njihove kuće bile povezane na mrežu.

“MZ Gorić je jedna od retkih mesnih zajednica na teritoriji grada koja se uključila u realizaciju projekta privatno-javno partnerstvo”, rekao je direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić obilazeći radove.

Jeremić najavljuje da će vrlo brzo biti raspisan tender za radove na izgradnji kanalizacione mreže sa postrojenjem za preradu otpadnih voda na Divčibarama, čime će biti rešen jedan od najvećih divčibarskih problema.

Uskoro počinju radovi i na izgradnji kanalizacione mreže u Podgoričkoj i u delu Suvoborske ulice. Po završetku radova sve ulice u kojima je rađeno biće asfaltirane, obećali su iz Gradske direkcije.

Radovi u Ulici Stevana Filipovića

Radovi u Ulici Stevana Filipovića (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

 (foto: )
Važan jubilej Pre 22 sati 46 minuta

Gino Vannelli na 40. Valjevskom džez festivalu

Jubilarni 40. Valjevski Džez festival, sa motom "Istorija, tradicija, spektakl", biće održan od 16. do 18. maja. "Imamo veliku čast da premijerno u ovom delu Evrope predstavimo veliku svetsku...  · 3 komentara

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik 5.05.2024

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara