Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
10.05.2016, 10:05

Goreo automobil policajca

č: | fb:

U Valjevu je naoćas goreo automobil policajca B. R. zaposlenog u Stanici saobraćajne policije (SSP) PU Valjevo, saznaju Kolubarske.rs. Automobil „reno“ goreo je na parkingu ispred zgrade na Bulevaru vladike Nikolaja kod OŠ „Nada Purić“.

Vatrogasci su alarmirani oko 3.00 sata po ponoći, pa su brzom intervencijo sprečili širenje požara u kojem je oštećen i izlog jednog lokala u blizini parkinga. Prema prvim nalazima istrage reč je o podmetnutoj paljevini, a automobil je ozbiljnije oštećen.

Policajac B. R. nije bio direktno uključen u poslove regulisanja saobraćaja u gradu već je u SSP radio na obradi zapisnika o saobraćajnim nezgodama. Prema saznanjima Kolubarskih.rs on ne zna ko bi mogao biti izvršilac krivičnog dela, niti sumnja u bilo koga jer ni sa kim nije bio, ni službeno ni privatno, u konfliktu.

Istraga nadležnih pravosudnih organa i policije treba da utvrdi motive za noćašnju paljevinu „renoa“, koji nije vožen 24 sata pre podmetanja požara, odnosno izvršenja tog krivičnog dela.

 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 1 dan 2 sati

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara