Radovi na toplifikaciji u Pantićevoj (foto: Kolubarske.rs)
Radovi na toplifikaciji u Pantićevoj (foto: Kolubarske.rs)
16.05.2016, 12:19

Zatvoren za saobraćaj deo Pantićeve ulice

č: | fb:

Zbog radova na širenju toplovodne mreže u Valjeva od danas je za saobraćaj zatvorena Pantićeva ulica od raskrsnice sa Ulicom vojvode Mišića do Pop Lukine ulice. Direktor Toplane Dejan Filipović  najavljuje da će radovi na postavljanju cevi toplovoda u Pantićevoj, od raskrsnice sa Ulicom vojvode Mišića do Tehničke škole, biti završeni do kraja maja. Objašnjava da će po završetku  radova na iskopu u Pantićevoj ulici, koji su počeli danas, a trebalo bi da budu završeni za nekoliko dana, biti otvorena jedna saobraćajna traka, tako da će se vozila naizmenično propuštati.

Posle radova u Pantićevoj ulici, u junu će početi radovi od raskrsnice Dušanove i Karađorđeve ulice do raskrsnice Karađorđeve i Radničke ulice, kao i radovi u Sinđelićevoj ulici od ugla sa Ulicom Ljube Kovačevića do Naselja „27. novembar“.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave ovim radovima završiće se izgradnja glavnih magistralnih vodova toplovoda u okviru projekta KFW 4. Ukupna vrednost dosadašnjih i radova koji predstoje ovog leta, kao i postavljanje 54 podstanice, iznosiće oko 2,5 miliona evra.  

Izvođač radova na nastavku toplifikacije Valjeva je beogradska firma „Štrabak“, podizvođač je valjevski „Autotransportom“, dok mašinske radove izvode firme „Goal“ iz Zrenjanina i „Termoservis“ iz Beograda.

Krajnji rok za postavljanje cevi toplovoda i vraćanje ulica u prvobitno stanje je 1. septembar, ali se očekuje da radovi budu završeni i pre ovog roka, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Rdaovi na toplifikaciji u Pantićevoj

Rdaovi na toplifikaciji u Pantićevoj (Foto: Kolubarske.rs)

 

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 10 sati 40 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara