Zaprašivanje komaraca (foto: Đorđe Đoković)
Zaprašivanje komaraca (foto: Đorđe Đoković)
18.06.2016, 08:47

Zaprašivanje komaraca odloženo za sledeću nedelju

č: | fb:

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, odlaže se zaprašivanje komaraca, koje je planirano za danas. Kako je najavljeno iz Gradske uprave zaprašivanje komaraca na teritoriji Valjeva biće obavljeno u periodu od 26. juna kada se za to stvore povoljni meteorološki uslovi.

Tretman suzbijanja komaraca obaviće se uređajima iz vazduha i sa zemlje u večernjim satima od 19.00 do 22.00 časa.

Avion će leteti iznad toka Kolubare sa priobaljem, od Sedlara do naselja Veselinovac, a obuhvatiće Novo naselje. Saopšteno je da će se sa zemlje tretirati javne zelene površine- parkovi, spomen parkovi, zelene površine u stambenim naseljima, park šume, vodotokovi reka i priobalja. Komarci će biti zaprašivani duž reke Obnice od Kazneno popravnog zavoda do ušća reke Jablanice, od Sedlara do ušća, duž reke Ljubostinje od Doma u Rađevom selu do ušća, deo reke Gradac od Vodovoda do ušća, bazeni u Petnici sa parkinzima.

Tretmane će naredne nedelje kada vremenski uslovi to dozvole obavljati Zavod za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju „Eko-San“ iz Zemuna, saopšteno je iz Gradske uprave.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 6 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...