Gvozdenović i Jeremić (foto: Đorđe Đoković)
Gvozdenović i Jeremić (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2016, 12:19

Gradonačelnik će imati tri pomoćnika i šefa kabineta

č: | fb:

Novoizabrani gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović imaće tri pomoćnika i jednog šefa kabineta. Šefa kabineta imaće i novoizabrani zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić, što je novina u odnosu na prethodno rukovodstvo Grada.

 

Gradonačelniku će pomagati poreski inspektor Saša Simić i diplomirani ekonomista Miroslav Pimić, obojica iz SNS-a, i dosadašnji gradonačelnik Stanko Terzić iz SPS-a, koji će na mestu pomoćnika gradonačelnika biti nekoliko meseci do odlaska u penziju.

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović danas je potpisao rešenje o postavljenju pomoćnika, koji će na svojim novim radnim mestima biti već od ponedeljka, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Gradskoj upravi.

Slobodan Gvozdenović je planirao da ima pet pomoćnika, međutim, to nije podržao Izvršni odbor SNS-a. Prema Statutu Grada Valjeva gradonačelnik može da ima maksimalno pet pomoćnika, a prethodni gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić je imao dva pomoćnika.

 

Novoizbrano gradsko rukovodstvo, za razliku od prethodnog, imaće i šefove kabineta. Za gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića operativne, organizacione i stručne poslove obavljaće Borko Aleksić, diplomirani DIF-ovac, dok će šef kabineta zamenika gradonečelnika Dragana Jeremića biti Aleksandra Tomić, koja je diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

 

Aktuelno

Učesnici Večeri jezika (foto: SŠ 1300 kaplara)
Veče za pamćenje Pre 4 sati 39 minuta

Putovanje u prošlost, na srpskom i stranim jezicima

I ovog maja, učenici i profesori Srednje škole "Hiljadu trista kaplara" pripremili su Veče jezika, manifestaciju koja je prvi put održana 2015. godine. Na republičkom takmičenju na engleskom jeziku...

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 1 dan 8 sati

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 8 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 8 komentara