Dragan Jeremić razgovara sa građanima (foto: www.valjevo.rs)
Dragan Jeremić razgovara sa građanima (foto: www.valjevo.rs)
21.07.2016, 13:38

Zapošljavanje, dozvole, klizišta, ulice... bilo je i predloga

č: | fb:

Problemi zapošljavanja, dobijanja građevinskih dozvola, nerešena pitanja u vezi sanacije klizišta, kanalizacione mreže, asfaltiranja puteva i ulica, brojni komunalni, infrastrukturni, zdravstveni i lični problemi, ali i predlozi za realizaciju novih projekata bile su teme razgovora zamenika gradonačelnika Dragana Jeremića sa građanima, saopštio je Odesk za informisanje i protokol.

Više od 50 građana razgovaralo je sa zamenikom gradonačelnika, a za prijem kod gradonačelnika do sada se prijavilo preko 150 građana.

"Kroz ove razgovore se vidi koliko mi u Valjevu imamo problema i koliko ima toga što moramo zajedno rešavati na mnogo brži način i efikasniji. Skoro 90 posto tih problema je rešivo, ali je vrlo teško izaći u susret građanima koji traže posao, a imaju skromne kvalifikacije. Imao sam sjajan razgovor sa momcima iz Istraživača i oni će do kraja avgusta da naprave rezime šta je urađeno u okviru njihovog projekta ’101 problem’, šta je otklonjeno i šta je još ostalo da se uradi. Prijemi građana imaju efekta, a sada će i gradonačelnik primati građane, što u prethodnom mandatu nije bio slučaj, tako da će građani imati priliku da dođu kod nas i ukažu na probleme", ocenio je zamenik gradonačelnika Jeremić nakon prijema građana, a prenosi Odsek za informisanje i protokol.

 

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović razgovaraće sa građanima u petak 29. jula, u gradskoj kući od 17.00 časova.

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 18 sati 23 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju 2.05.2024

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara