Grad (foto: Đorđe Đoković)
Grad (foto: Đorđe Đoković)
01.08.2016, 18:43

Grad se ograđuje od istupa i eventualnih incidenata zaposlenih

č: | fb:

Reagujući, ne na incident u kome je učestvovao službenik Gradske uprave, nego reagujući na „natpise o incidentu od 21. jula u kome je, kako mediji navode, učestvovao radnik Gradske uprave“, oglasio se danas saopštenjem za javnost načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Aleksandar Vujić Subotić.

 

"Povodom natpisa o incidentu od 21. jula u kome je, kako mediji navode, učestvovao radnik Gradske uprave, Gradska uprava za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove ograđuje se od svih pojedinačnih istupa i eventualnih incidenata zaposlenih.

Policijskoj upravi u Valjevu, na njihov zahtev smo ustupili snimke video nadzora sa zgrade Gradske uprave, kako bi se rasvetlile okolnosti događaja, potvrdilo, odnosno demantovalo učešće zaposlenog. Nakon izvršenja kontrole od strane MUP-a, uputili smo zvaničan dopis Odeljenju kriminalističke policije da, imajući u vidu snimke i mogući inkriminisani događaj, Gradskoj upravi bude dostavljen zvaničan izveštaj o slučaju na koji se odnosi predmetni snimak. Nakon pribavljanja svih potrebnih informacija o spornom događaju, preduzećemo mere u okviru ovlašćenja propisanih zakonom.

 

Izražavamo žaljenje zbog nemilog događaja, jer Gradska uprava Valjeva ulaže značajne napore na unapređenju položaja stanovnika, naročito dece i predstavnika manjina u našem gradu“, navodi se u saopštenju za javnost koje je potpisao načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Aleksandar Vujić Subotić.

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 4 sati 8 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 9 sati 18 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar