Neda Ukraden (foto: Đorđe Đoković)
Neda Ukraden (foto: Đorđe Đoković)
12.08.2016, 06:55

Neda Ukraden spustila zavesu na Tešnjarske večeri

č: | fb:

Pred nekoliko stotina Valjevaca, najupornijih koje ni kiša ni hladno avgustovsko veče nisu sprečili da dođu na Kej Kolubare, skoro dvočasovni koncert održala je Neda Ukraden.

Neda Ukraden

Neda Ukraden (Foto: Đorđe Đoković)

Publika

Publika (Foto: Đorđe Đoković)

Publika, i mlađa i starija, zajedno sa Nedom je pevala stare hitove, poput Zora je, dok su neke nove pesme za većinu bile zaista nove. Sa puno energije i žara, Ukraden je održala koncert u Valjevu, i kako reče kao pravi profesionalac koji ceni publiku, "ovo veče ću pamtiti jer je bilo predivno".

Neda Ukraden

Neda Ukraden (Foto: Đorđe Đoković)

 

Jubilarnim 30. Tešnjarskim večerima vreme nije bilo naklonjeno, tako da je bilo više kiše i oblaka nego sunca i vedrog neba. Od planiranih sedam dana raznovrsnog programa, samo su u petak, ponedeljak i utorak bili realizovani prema planu, dok su zbog lošeg vremena neki programi u subotu, nedelju, sredu i četvrtak otkazani, a pojedini su bili premešteni u zatvoren prostor, koji nisu bili posećeni, zbog toga što za posetioce Tešnjarske večeri "programi su na otvorenom, a ne u zatvorenom". 

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 18 sati 1 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara

 (foto: )
Jubilej Pre 18 sati 59 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.