Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2016, 18:12

Poginula oba vozača u sudaru dva automobila

č: | fb:

Dve osobe su poginule, a jedna teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mioničkom selu Tolić na putu Mionica-Divčibare. Kako Kolubarske.rs saznaju na licu mesta su nastradali M. M. (40) iz mioničkog sela Brežđe i Lj. Đ. iz Obrenovca.

Do čeonog sudara dva vozila, u kome su poginula oba vozača, dok je jedan putnik teško povređen, došlo je oko 19.00 časova nedaleko od restorana ''Kostić'' u selu Tolić. 

 

Kako nezvanično saznajemo nastradali M. M. koji je upravljao vozilom marke „mercedes“, vraćao se sa proslave punoletstva sestričine, koje je organizovano u restoranu ''Kostić'', dok se drugi nastradali vozač Lj.Đ, koji je upravljao automobilom „grande punto“, kretao u suprotnom pravcu ka Mionici. 

Na licu mesta su ekipe vatrogasaca, a pripadnici policija i tužilaštva obavljaju uviđaj nakon čega će biti utvrđeni uzroci ove teške saobraćajne nesreće.

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...