Zaprašivanje komaraca (foto: Đorđe Đoković)
Zaprašivanje komaraca (foto: Đorđe Đoković)
28.08.2016, 17:26

Zaprašivanje komaraca u ponedeljak

č: | fb:

Tretman suzbijanja komaraca na teritorji Valjeva, ukoliko vremenski uslovi dozvole, obaviće se u ponedeljak 29. avgusta u večernjim satima od 19.00 do 22.00 časa, uređajima iz vazduha i sa zemlje, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Avion će leteti iznad toka Kolubare sa priobaljem, od Sedlara do naselja Veselinovac, a obuhvatiće Novo naselje. Saopšteno je da će se sa zemlje tretirati javne zelene površine - parkovi, spomen parkovi, zelene površine u stambenim naseljima, park šume, vodotokovi reka i priobalja. Komarci će biti zaprašivani duž reke Obnice od Kazneno popravnog zavoda do ušća reke Jablanice, od Sedlara do ušća, duž reke Ljubostinje od Doma u Rađevom selu do ušća, deo reke Gradac od Vodovoda do ušća, bazeni u Petnici sa parkinzima.

 

Tretmane će sutra, ukoliko vremenski uslovi dozvole, obavljati Zavod za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju „Eko-San“ iz Zemuna, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Aktuelno

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 11 sati 58 minuta

Pokušao da opljačka menjačnicu

Policija u Ljigu je uhapsila D. Đ. (2003) iz okoline Kosjerića. On se sumnjič da je u petak u prepodnevnim satima pištoljem pretio radnici u menjačnici, nakon čega je ona aktivirala alarm.  · 1 komentar

Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Na sajtu Grada Pre 1 dan 9 sati

Anketa o kvalitetu grejanja

Na sajtu grada Valjeva objavljen je oglas JKP "Toplana Valjevo" kojim se korisnici usluga ovog javnog preduzeća pozivaju da se, popunjavanjem ankete, izjasne o kvalitetu grejanja za sezonu 2023/2024.  · 6 komentara